april 1, 2020

Hvor køber man en kanin? Støt et godt formål og adopter

hvor køber man en kanin

Hvor køber man en kanin henne? Hvad koster en kanin? Hvad siger du til, at få en skøn og allerede tam kanin, gratis? 

Det lyder næsten for godt til at være sandt.

Det kan være rigtig svært og stå som potentiel kaninejer og finde rundt i, hvilken kanin skal man have? Hvor anskaffer man sig en kanin henne? Der er mange spørgsmål, og jeg håber, at jeg med dette blogindlæg kan hjælpe og råde potentielle kaninejere.

Der findes så mange skønne kaniner ude i det danske land, som søger et nyt hjem. De er lige nu hos ejere, som gerne vil finde et nyt hjem til deres kaniner, og de søger på liv og løs efter et nyt hjem til deres kanin, fordi at de vil det bedste for deres kanin, men de har ikke selv mulighed for at beholde den. Endnu bedre er, at der ikke er noget økonomisk incitament fra kaninejerne.

Det hedder kanin adoption. 

Jeg vil med tiggende hænder opfordre alle potentielle kaninejere at gøre dette. Der bliver produceret alt for mange kaniner i forhold til hvor mange kaninhjem, der er i Danmark (hvilket også har noget at gøre med, at mange kaninejere ikke altid ved hvad de går ind til, når de får en kanin, som netop kan leve op til 12 år!).

Hvor finder jeg kaniner, som jeg kan adoptere?

Scroll lidt og find direkte links.

Frikanins adoptionsside på Facebook

Frikanin, en anerkendt informationsside om kaniner, har en facebookside, som formidler mellem kaninejere, som gerne vil bortadoptere deres kanin. Jeg fandt selv min (kontorkanin) Lulu igennem denne side.

Find den her

Internaterne

Landets dyreinternater gør et utrolig stort stykke arbejde med at passe på kaniner, som enten har lever under kummerlige forhold eller kaniner, som blot søger et nyt hjem.

Dyrenesbeskyttelses hjemmeside har de en oversigt og link til alle internater i Danmark.

Hvad koster en kanin-