januar 27, 2020

Min kanin bider i ledninger

Kaniner og ledninger. Vi kan ikke komme udenom, at kaniner bider i ledninger. Det er en del af deres naturlige instinkt – noget som vi ikke kan tage fra dem. Vi har de bedste råd til at beskytte dine ledninger og din kanin. 

Kaniner elsker og gnave. Det er en del af deres naturlige instinkt. Dertil er det at gnave også noget, som giver dem en følelsesmæssig tilfredsstillelse. De bliver glade af det. Derfor er dette instinkt også noget, som vi ikke kan tage fra kaninerne. Du er nødt til at gemme dine ledninger væk – og vi har heldigvis de bedste råd til at gemme dine ledninger væk på en pæn måde.

Hvorfor bider min kanin i ledninger?

Prøv at forestille dig, hvis dine tænder voksede 5 cm om året. 5 cm?? Det er tilfældet for kaniner. Og derfor er det absolut nødvendigt, at de får slebet deres tænder. Det gør de, når de gnaver. Dertil er gnave et naturligt instinkt for kaniner, ligesom det at grave eksempelvis. Og husk: En aktiv kanin er en glad kanin. Det at gnave er med til at tilfredsstille din kanin følelsesmæssigt. Det modvirker depression og overvægt. Så du må endelig ikke se negativt på det at gnave.

Og husk: En aktiv kanin er en glad kanin.

Kaniner kan komme til skade af at gnave i ledninger

Det er ikke kun farligt for ledningerne. Det er også farligt for din kanin. Den kan få stød, og det kan skade kaninen. Der er nemlig en stor sandsynlighed for, at din kanin vil få et stød. Og det er ikke rart. Så skynd dig og få gemt de ledninger væk.

Beskyt dine ledinger og din kanin

Her er nogle eksempler på produkter med links til andre webshops, som kan være en stor hjælp:

kanin bider i ledninger
kanin bider i ledninger 2