december 26, 2019

Burgess Excel samarbejder om mere hø til kaniner

Kendt dyrelæge skuespiller teamer op med Burgess Pet Care med henblik på at opfordre kaninejere til at få deres kaniner til at spise mere hø.

Prøv at forestil dig, hvis du skulle spise samme mængde som din kropsstørrelse? Det er den mængde hø, som kaniner skal indtage dagligt. Det svarer til minimum 80 procent af deres kost, som skal bestå af hø.

Burgess Excel samarbejder med tv-dyrelæge om kanin velfærd

Det er et kendt problem blandt kaninejere at få kaniner til at spise hø, men ikke desto mindre er det en vigtig problematik at have fokus på, hvilket tv-dyrelægen har teamet op med Burgess Pet Care om.

Artiklen fortsætter længere nede.

Kaninernes rolle har ændret sig dramatisk i løbet af de sidste fem år, og folk er nu heldigvis meget mere opmærksomme på deres behov – ved at behandle dem på niveau med hunde og katte,” fortæller Julian i en artikel på Burgess Pet Cares hjemmeside, og fortsætter:

Der er dog stadig en masse misforståelser, når det kommer til hø. De fleste ejere forstår ikke forskellen mellem strøhø og fodring af hø, og det er noget, vi har brug for for at uddanne kanineejere om. Strøhø er godt for kaniner at sove på, men næringsværdien måles ikke, og det er ofte usmageligt. Og den nye Burgess Excel Long Stem Feeding Hay vil hjælpe ejere med at imødekomme deres kanins behov.

Burgess er en familie-virksomhed og en af Storbritanniens førende producenter af kæledyrfoder, der producerer til de mest populære kæledyr som hunde, katte og IKKE MINDST kaniner. Burgess arbejder hele tiden for at forbedre kæledyrs liv gennem kost, der er virkelig lækker og endnu vigtigere: SUNDT. Familievirksomheden arbejder ud fra et forskningsbaseret princip. Burgess har et tæt tæt samarbejde med universiteter og velgørenhedsorganisationer samt store projekter med University of Edinburgh, Glasgow og Leeds for at nævne nogle få.

Få fat i Burgess Excel til din kanin

Kaninbutikken sælger flere Burgess produkter: Burgess Excel Adult kaninfoder, Burgess og Burgess Excel godbidder eksempelvis Burgess Parsley Pieces og Burgess Blueberry Bakes.

Gode råd om kaniner og hø

Har du brug for gode råd til, at få din kanin til at spise mere hø? Så læs med her. Eller vil du vide mere om hø’ets betydning for din kanins sundhed og velvære? Så læs med her.